top of page
Foto van schrijverBeheer

Een dag uit het leven van ...

Bijgewerkt op: 14 nov. 2020


We werden opgehaald met zijn drieën. Ik werd opgetild en achterin de auto in een bench gezet. We hoorden rustige stemmen voorin de auto waardoor ik ging liggen tegen de andere twee aan. Na een stuk rijden stond de auto stil en ik werd met zachte handen uit de auto gedragen naar iets wat zacht aanvoelde maar wel gek en kriebelig, dit heet gras leerde ik later. Het voelt wel heel fijn en als vanzelf begint mijn staartje te kwispelen en ik ga rennen over dat stuk wat ze tuin noemt. De dame die naar me kijkt heeft natte ogen en ik hoor haar zeggen; lieverd het is je zo gegund, je nieuwe leven gaat nu beginnen.

Er is nog een dame en die zie ik weglopen met de andere twee hondjes. Ik ben nu even alleen totdat ik de dame weer zie.

Ze zet iets neer buiten, aarzelend loop ik er naar toe, het ruikt wel heel lekker en ik neem wat hapjes van het vlees. Ik had ook best wel honger.

Dan komen er drie andere hondjes naar buiten die voorzichtig aan mij snuffelen. Dit is de roedel zegt ze, die jou van alles gaan leren. Ze lopen weer naar binnen en ik ga er achteraan, wat is dat hier allemaal.

Twee hondjes springen op iets wat een bank heet en 1 hondje wordt opgetild. Ik wil dat ook en probeer uit alle macht om te springen, maar het lukt me niet. Ik voel de lieve zachte handen weer en die zetten mij ook op de bank en daar voel ik iets wat nog veel zachter is dan dat gras, een warme zachte deken. Ik graaf er doorheen met mijn poten en ga daar liggen. Even later ben ik diep in slaap. De dame kijkt op me neer en glimlacht.

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page